Splitske ljepotice pokazale da će Zarina haljina biti veliki hit i ove sezone!

S prugicama nikad nema greške
Vidi originalni članak

Maxi haljina na crvene ili plave prugice bila je veliki hit prošlog ljeta i gotovo pa nema trendseterice koja je nije dodala u vlastiti ormar.

Čini se kako damama nije dosadila jer smo je s prvim zrakama sunca već vidjeli na splitskim ulicama. Jedna se dama odlučila za plave prugice te ih kombinirala s crvenom torbicom i popularnim Stan Smith tenisicama, a dašak rock glamura dodala je odabravši crnu kožnu jaknu sa zvjezdicama kao detaljem. 

Druga ih je Splićanka također isfurala uz tenisice, no onda se odlučila za Isabel Marant, točnije model Bobby - tenisice s petom koje trendseterice jednostavno ne prestaju nositi! Svidio nam se izbor njezinih sunčanih naočala, a upravo su okrugli modeli trend za ovo proljeće i ljeto. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".