Splićanke ukrale sve poglede: Iris Rajčić u žutoj haljini i upečatljivim čizmama, a Ana Gruica Uglešić u klasici s kojom nema greške

Iris i Ana pojavile su se na reviji brenda Anovi, dizajnerice Ivone Glavaš. Za modno događanje izabrale su
Vidi originalni članak

Ivona Glavaš, dizajnerica koja stoji iza modnog brenda Anovi, održala je prvu samostalnu reviju u hotelu Radisson u Splitu. Brend je osnovala prije osam godina, a on je brzo postao popularan među ljubiteljicama mode. Na reviji je, kroz 15 lookova, predstavila jesensko-zimsku Anovi kolekciju.

Modnom događaju prisustvovala su mnoga poznata lica, među kojima su bile i Iris Rajčić i Ana Gruica Uglešić. Ambasadorice brenda privukle su pozornost svojim modnim izborima.

Iris je zablistala u žutoj haljini na preklop. Tzv. wrap dress popularizirala je dizajnerica Diane von Fürstenberg, a riječ je o modelu kojeg je dobro imati u ormaru. Naime, osim što je modni klasik, kažu kako pristaje svakoj figuri. Upečatljivom žutom modelu haljine dodala je modne dodatke u crnoj boji.

Izabrala je prošivenu dizajnersku torbicu i 'zgužvane' čizme sa sarama do bedara. Lakirani par statement je dodatak kolekciji za koji se ne bi svatko odlučio, no Iris čizme nosi fantastično. Inspirirati se možete i njezinom frizurom jer su šiške apsolutni jesenski trend, pogotovo tzv. curtain varijanta koja je idealna i za 'početnike' u šiškama. 

Ana Gruica Uglešić odabrala je all black look jer s crnim od glave do pete nikad nema greške. Haljina se ističe efektnim gornjim dijelom s prorezima i mašnom, a Ana ju je nadopunila svevremenskim modnim klasicima.

Tu se ističe dizajnerska torba za koju kažu da je odlično modno ulaganje i klasične crne salonke koje je dobro imati u ormaru jer se lako kombiniraju i nosive su godinama. Stajling je zaokružila naušnicama koje su dale dodatnu dozu glamura, a i kod izbora make upa držala se klasike pa usne naglasila crvenim ružem

Ana je jednom prilikom bila gošća naše street style rubrike. Tada je za Divu rekla kako ne prati trendove, nego ima vlastiti đir za kojeg misli da se uopće ne uklapa u trendove. Dodala je i da ne postoji nešto što nikad ne bi odjenula jer je dosad u životu svašta nosila. Rekla nam je ranije i da često nosi tenisice, a štikle bira samo kad se sredi ili kad to zahtijeva posao. 

Jedan od najljepših božićnih izloga nalazi se u Osijeku, kod cvjećara Slavena: 'Inspiracija mi je bila dječja radost'

Par koji izgleda kao da je sišao s naslovnice magazina: Ona u genijalnim čizmama, a on u 'pomaknutoj' klasici

Frizura s kojom je ne viđamo često i haljina krojena poput sakoa: Sanja Musić Milanović odabrala plavo-crni outfit

Sanja Musić Milanović i kraljica Leticija za svečanu večeru odabrale elegantna izdanja i stavile naglasak na detalje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".