Spektakularno odijelo za wow-dojam: Lepa Brena blista u kompletu kojeg je nadopunila jednako efektnim šeširom

Za pojavljivanje na koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni izabrala je traper izdanje koje može biti super inspiracija za nadolazeću sezonu blagdanskih druženja
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je i svoj četvrti od ukupno pet koncerata zakazanih u zagrebačkoj Areni. Na turneji ''Od istoka do zapada'' zagrebačka publika mogla je čuti njezine hitove. Osim toga, Aleksandri se na pozornici tijekom koncerta pridružilo čak četvero kolega – Saša Matić, Nataša Bekvalac, Lepa Brena i Jelena Rozga.

Lepa Brena oduševila je u traper odijelu s potpisom Nine Ricci. Radi se o traper blejzer s dvostrukim kopčanjem te hlačama s, takozvanim, flare nogavicama. Stajling je dovršila crnim šeširom s potpisom iste modne kuće te predimenzioniranim zlatnim ogrlicama u obliku lanca.

Kod izbora šminke držala se "provjerene" formule pa je usne istaknula tamnocrvenim ružom, a oči laganim smokey eyesom. Odijelo, koji može biti inspiracija za nadolazeće svečane prigode, kombinirala je uz efektne crne platforme na visoku petu.

Jelena Rozga odlučila se za haljinu s domaćim potpisom pa je zasjala u tamnoplavoj haljini s visokim prorezom iza koje stoji domaći modni dvojac eNVy room.

Dugačka haljina prati liniju tijela, a ističe se američkim izrezom i cut out detaljima zbog kojih haljina ostavlja wow-dojam. Haljina jednako atraktivno izgleda sa stražnje strane, a na prednjoj strani ima efektan prorez zbog kojeg haljina postaje pravi statement komad u ormaru i savršen izbor za glamurozne prigode kada želite zablistati.

Za nastupe i formalne prigode, Rozga često bira dizajn iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a i ovog je puta potvrdila kako joj potpis domaćeg modnog dvojca izvrsno pristaje. Ostatak kombinacije bio je vrlo jednostavan pa je pjevačica izabrala crne sandale s remenčićima koje je dobro imati u kolekciji jer se lako kombiniraju i nosive su u raznim prigodama. 

Aleksandra Prijović pokazala je moć male crne haljine i zabljesnula u odličnom modelu s potpisom luksuznog dizajnera Alexandera McQueena. Riječ je o mini crnoj vunenoj haljni ukrašenoj sa šljokičastim steznikom i crnim preklopima koji podsjećaju na sako.

All black kombinacije uvijek su dobrodošle u glamuroznijim prigodama, a dodatnu notu raskoši, pjevačica je kombinaciji dala tako što je odabrala šljokice.  

Statement haljinu upotpunila je jednako zanimljivim štiklama. Odabrala je crni model koji po sebi ima zanimljive dezene šljokica.

Kod izbora frizure i šminke držala se provjerene modne formule pa je kosu podigla u visoki rep, a usne naglasila ružem crbene boje koji je poseban jer ima moć istaknuti prirodnu ljepotu usana. Kao točka na 'i' istaknuo se crveni izbor laka za nokte što je super kontrast crnoj odjevnoj kombinaciji. 

Amal Clooney na crvenom tepihu zabljesnula je u Versace haljini punoj metalik šljokica
Crvenim dodacima osvježila je špicu 'Volim boje, ali baza mi je najčešće crna, pa ju razbijem s detaljima'
Kombinacija kojom se inspiriramo ove zime: Marcelin stajling odličan je spoj klasičnih i ležernih odjevnih komada

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".