Spektakularna noć Victoria's Secreta

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Sinoć je u New Yorku održana 20. Victoria's Secret revija koja je i ovoga puta publiku ostavila bez daha....
Vidi originalni članak

Godišnji spektakl koji priređuje Victoria's Secret jedan je od najpoznatijih i najiščekivanijih modnih trenutaka u godini. Najljepši modeli današnjice i ove su godine pistom prošetali u glamuroznom i luksuznom donjem rublju pokazavši tako svoja utrenirana tijela vježbom dovedena do savršenstva. Poznato je kako se anđelice tijekom cijele godine pripremaju za ovu reviju a dva tjedna uoči revije pridržavaju se strogog nutricionističkog režima.

Većina mladih modela sanja o tome da se pridruži VS postavi jer kako i same kažu, nakon tog njihova karijera kreće nevjerojatnom uzlaznom putanjom. Ove su godine na reviji debitirale i Kendall Jenner i Gigi Hadid koja je posebno oduševila podsjetivši na nekadašnje supermodele.Lilly Aldridge ove je godine nosila kultni VS grudnjak vrijedan 2 milijuna dolara a na pisti su se pojavile i Adriana Lima, Candice Swanepoel ,Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Izabel Goulart i mnoge druge ljepotice.

Iako je najavljivano kako će Rihanna ponovo nastupiti na reviji svoj je dolazak otkazala u zadnji čas pa su na reviji su nastupili Selena Gomez, Ellie Goulding i The Weeknd.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".