Zgodna doktorica odlično je isfurala kombinaciju etno uzorka i bajkerskih detalja

Šarmantnu Karolinu fotografirao je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Karolina Vaclavek doktorica je dentalne medicine koja nas je zahvaljujući svojoj sklonosti estetici i ljubavi prema modi na prvu oduševila svojim etno-opasnim stajlingom. 

Našem Goranu Čižmešiji otkrila je tajnu svog outfita:

Nosim jaknu Zara, haljinu Dodo Bar Or, torbu Saint Laurent i čizme Chloe.

Posebno nas je oduševila njezina haljina etno uzorka koju je izvrsno iskombinirala s crnom bajkerskom jaknom, čizmicama i torbom, za koje kaže da otkrivaju njezinu drugu stranu, rokericu u duši. A osim bajkerskih detalja, obožavateljica je i kaubojskog đira: 

Kaubojske čizme za sada imam jedne stare oko 30 godina, ali svakako ću nabaviti nove jer vidim da su u ponudi svih dućana.

Ljubiteljica uzoraka i frajerskih odjevnih komada ipak dodaje:

Nosim razne uzorke, baš ih volim mućkati, ali kad idem da mi je nešto važno, onda sam ziheraš i nosim crno-bijelo, Chanel stil je tada uvijek dobra opcija.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".