Sonja Kovač nosi jedan od najpopularnijih trendova sezone!

Za trendom bijelih čizmama fashionistice su poludjele, a nosit će se cijelu zimu!
Vidi originalni članak

Nema tog trenda u svijetu mode koji će zaobići našu influencericu i vlogericu Sonju Kovač, a moramo priznati da ona baš svaki isfura fantastično. Ovaj su put u fokusu najpoželjnija obuća sezone - bijele čizme

Bijela boja zahvalna je za kombiniranje jednako kao i crna, no u zimskoj varijanti puno više dolazi do izražaja i možete je kombinirati s apsolutno svime. 

Sonja je svojim parom neodoljivih bijelih čizmica na petu izvrsno nadogradila svoju casual kombinaciju svijetlih traperica, efektnog narančastog džempera i smeđeg oversized kaputa, a odlično je uklopila i predivan model Chloé torbice. 

Da obožava ovaj trend, Sonja je potvrdila i time što posjeduje dva para ove obuće za modno odvažne dame, a mi se ne možemo odlučiti koje joj pristaju bolje! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".