Sonja Kovač postala vlasnica cipela za kojima uzdišu brojne žene, a cijena će vas šokirati

Jedva čekamo vidjeti kako će ih nositi!
Vidi originalni članak

Sonja Kovač definitivno je jedna od dama u čiji bismo ormar rado zaviriile jer uvijek ima odjevne komade i dodatke po posljednjoj modi. Drugačije nije bilo niti s Diorovim minimalističkim cipelama za kojima uzdiši brojne trendseterice diljem svijeta, no rijetko tko si ih može priuštiti s obzirom na njihovu vrtoglavu cijenu. Naime, njihova se cijena približno kreće oko 5 tisuća kuna, no u brojnim su trgovinama i web shopova ipak - rasprodane

Dokaz je tome i opis koji je Sonja stavila ispod slike: "Finally... After searching countries and continents", no konačno joj se posrećilo i vjerujemo kako će u njima blistati.

Ovaj slingback model odlikuje minimalizam i zanimljiv bijeli remen na kojem se nalazi natpis "J'Ador", odnosno, prevedeno s francuskog, "voljeti". Zahvaljujući monokromatskoj kombinaciji boja, lako se mogu kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama, bez obzira radi li se o poslovnim varijantama ili onim više casual, a mi jedva čekamo vidjeti kako će ih Sonja isfurati! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".