Sonja Kovač izgleda senzacionalno u badiću koji je dugo vremena bio "out"

Ipak, Sonja vrlo dobro zna što se nosi ovog ljeta
Vidi originalni članak

Sonja Kovač nerijetko veseli obožavatelje svojim fotografijama s Instagrama, a drugačije nije bilo ni sad kad se nalazi na odmoru u Petrčanima. Lijepa Sonja pozirala je u badiću koji je dugo vremena bio "out", odnosno smatralo se kako je namijenjen samo starijim ženama. Riječ je, naime, o jednodijelnom kupaćem kostimu, a upravo su oni ove sezone najveći trend.

Definitivno su najveći hit oni crvene boje po uzoru na Baywatch, no ovaj Sonjin posebno nas je osvojio jer je istovremeno trendi i romantičan, zahvaljujući cvjetnom uzorku i volanima na jednoj strani. Sonja nam je pokazala kako na plaži biti jednostavan, a opet jako stylish

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".