Sonja Jandroković za posjet reprezentativcima na dan utakmice bira crveni sako i haljinu zanimljivog printa

Bijelu haljinu 'prošaranu' grafičkim printom u crvenoj, crnoj, žutoj i plavoj boji zaokružila je crvenim sakoom i bež torbom
Vidi originalni članak

U društvu ministra Gordana Grlića Radmana, Gordan Jandroković i Sonja Jandroković posjetili su hrvatsku reprezentaciju u hotelu, ususret polufinalnoj utakmici protiv Argentine. 

Predsjednik Sabora odabrao je klasično tamnoplavo odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom i navijačkim šalom, dok je oftalmologinja plijenila pozornost svojim modnim izborom. U navijačkom duhu, stajlingu je dodala crveni komad, a ovog puta je to bio jednostavan sako. I dok je sako klasičan, haljina je ističe zanimljivim, šarenim printom. 

Bijela haljina "prošarana" je grafičkim printom te nijansama žute, plave i crvene boje. Kombinaciji je dodala i bež torbu koja se može nositi s klasičnim remenom, a tu je i zgodan dodatak, remen u obliku lanca. Torbu sličnu modelu kojeg nosi Sonja Jandroković u svojoj ponudi ima Max Mara, i to u nekoliko varijanti - od kože ili tkanine te u raznim bojama. S manjeg modela torbe, remen se može skinuti pa je torba nosiva i u clutch varijanti. 

Učiteljica čiji outfit nije prošao nezamijećeno na špici: Jakna koju je odabrala klasik je nosiv godinama

Najljepša izdanja Vanje Modrić: Zaslužila je čistu peticu za eleganciju koja odolijeva prolaznosti trendova

10 fantastičnih zimskih izdanja Izabel Kovačić i Helene Livaković kojima ćemo se rado inspirirati ove sezone

Kad se spoje popularne čizme, kožne hlače i 'hoodica', dobije se genijalan stajling kakvog je prošetala simpatična Mia

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".