Sofia Vergara pokazala raskošan dekolte u haljini koja izgleda poput vjenčanice

Glumica je opet sve očarala svojim seksepilom
Vidi originalni članak

Sofia Vergara ukrala je svu pozornost na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja. Popularna glumica iz "Moderne obitelji" zablistala je u bijeloj haljini Marka Zunina koja izgleda poput vjenčanice, a gornji dio haljine koji izgleda poput korzeta odlično je istaknuo njezinu raskošnu figuru. Jednostavnoj je haljini dodala statement dijamantne naušnice koje potpisuje Lorraine Schwartz, dok je kosu podigla u visoki konjski rep.

Iako izgleda fantastično i u 45. godini, glumica se požalila kako joj je ova frizura sa šiškama već dosadila jer je nosi od srpnja pa jedva čeka da joj šiške narastu kako bi mogla na drugačiji način stilizirati kosu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".