Sofia Vergara otkrila tajnu svoje fantastične linije, ali i priznala da su joj slatkiši veliki porok

Ukolik netko zna kako odlično izgledati, utoliko je to onda zasigurno ona!
Vidi originalni članak

Sofia Vergara osvojila nas je u seriji "Moderna obitelj" gdje je kao Glori pričala engleski s neodoljivim španjolskim naglaskom. Ipak, ono što svakome prvo zapadne za oko definitivno je njezina fantastična linija i činjenica kako u svakom trenutku, bez obzira radi li se o crvenom tepihu ili nekoj svakodnevnoj situaciji, izgleda odlično!

Mnoge žene žele izgledati poput nje jer ima zavidnu figuru pješčanoga sata, a konačno je olakšala brojnim obožavateljicama i otkrila kako trikove kojima to postiže.

Govorećio vježbanju, tajna se, otkriva, krije u umjerenosti, odnosno u tome da se ne treba pretjerivati s vježbanjem, ali ni s dijetama. Međutim, ono na što stavlja poseban naglasak je prehrana pa se trudi jesti što više domaćih proizvoda te voća i povrća. Ipak, slaba je na slatkiše koji su njezin jedini porok jer je za njima jednostavno - luda!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".