Jako slatko! Snježana Mehun i mladi dizajner obukli identične košulje na žute piliće

Vlasnica domaćeg brenda i mladi dizajner u unisex košuljama bili su neodoljivi
Vidi originalni članak

Domaća poduzetnica Snježana Mehun i mlada dizajnerska nada Antun Tin Brišar na sinoćnjoj reviji Ivice Skoke pojavili su se u modno usklađenim izdanjima. 

U šarmantnim svijetloružičastim košuljama sa žutim pilićima Snježana i Antun Tin su matching outfitima sinoć predstavili viđenje uniseks mode Duchess tima. Njihova misija evidentno je prošla uspješno jer košulje zaista odlično pristaju i njoj i njemu. 

Snježana je košulju iskombinirala sa skinny trapericama i efektnim srebrnim sandalama, a odlično je u outfit uklopila i Diorovu 'saddle' torbicu. Antun Tin također se odlučio za traperice, a tamnosmeđim cipelama i remenom kombinaciji je dao muževnu notu. 

Ovaj domaći brend ženske odjeće posebnu je popularnost stekao haljinom koju je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odjenula za susret s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom, o čemu govori i činjenica da je haljina rasprodana u rekordnom roku. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".