Slovenska predstavnica Raiven zablistala u odvažnoj 'naked' haljini ukrašenoj detaljima lišća

Raiven, pravim imenom Sara Briški Cirman, mezzosopranistica je i pop pjevačica, a na Dori je otpjevala pjesmu Veronika, s kojom će predstavljati Sloveniju.
Vidi originalni članak

Prva polufinalna večer Dore je iza nas, a tijekom druge gledatelji mogu i dalje očekivati atraktivan program. U prvoj polufinalnoj nastupao je francuski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, Slimane, a druge večeri nastupila je predstavnica Slovenije Raiven.

Raiven, pravim imenom Sara Briški Cirman, mezzosopranistica je i pop pjevačica, a na Dori je otpjevala pjesmu Veronika, s kojom će predstavljati Sloveniju. Pjesma je inspirirana legendom o Veroniki Desinićkoj. Pjesmu autorski među ostalima supotpisuje i Bojan Cvjetičanin, pjevač grupe Joker Out, koja je prošle godine oduševila na Euroviziji.

Na pozornici studija Anton Marti zablistala je u zadivljujućoj bež haljini koja se sastojala od prozirne tkanine te je bila ukrašena detaljima lišća. Haljina krojena uz tijelo otkrivala je njezinu vitku figuru, a Raiven ju je kombinirala uz prizirne cipele na petu.

Kosu je složila u popularnu ‘wet hair’ frizuru, trend koji je posljednjih nekoliko mjeseci preuzeo crvene tepihe diljem svijeta, kao i društvene mreže. Kod šminke se odlučila za dramatičan smokey eyes izgled, a usne ostavila neutralnim u laganoj nude nijansi.

Druga večer Dore bila je u znaku šljokica: Baby Lasagna istaknuo se kožnim prslukom, lancima i šišmiš-rukavima
Giorgio Armani vratio se korijenima Emporio Armanija na Tjednu mode u Milanu s fokusom na klasične tkanine i krojeve
Seka Aleksić zna kako spojiti nespojive komade: 'Volim kombinacije sportskog i elegantnog'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".