Slojevite odjevne kombinacije zimi izgledaju odlično, što pokazuju i domaće trendseterice

Kada zima pokaže zube, interes za modu nekima se polako gubi, a fokus se prebacuje na dovoljno tople outfite u kojima će moći bez problema izdržati niske temperature
Vidi originalni članak

Zima i moda ne moraju biti međusobno isključivi, a u prilog tomu govori i slojevito odijevanje. Svjetskim i domaćim trendsetericama slojevito je odijevanje najomiljeniji način stiliziranja lookova u hladnijim danima, jer je igra slojeva idealna prilika da pokažu svoju kreativnost.

Naše modne Instagram ikone u zimskim outfitima rado pribjegavaju slojevima, od dolčevita ispod haljina, do velikih bijelih košulja ispod toplih džempera. Ipak, ključni dio svakog zimskog outfita treba biti neki topli odjevni komad koji će zaokružiti i upotpuniti cijeli outfit. Kombinacija košulja i džempera savršeno pristaje uz kožne hlače ili suknje, no ostavlja i dovoljno prostora za poigravanje s najrazličitijim uzorcima, dok će se obična dolčevita savršeno uklopiti u svaki odjevni komad koji odlučite podebljati. 

Strane it-djevojke otišle su korak dalje u slojevitom odijevanju, pa su svoje provjereno uspješne jesenske outfite s blejzerima i traper ili kožnim jaknama odlučile samo nadograditi toplim bundama i kaputima. Premda se takve kombinacije mogu činiti kao 'too much', moramo priznati da sve izgledaju izvrsno. 

Slojevito odijevanje ostavlja prostora za spajanje elemenata ženstvenog i muževnog stila, odjevnih predmeta grubih i sasvim romantičnih tekstura, prozračnih bluza i najtoplijih materijala. Ako na kraju ubacite u priču efektne modne dodatke poput predimenzioniranih šalova, rezultat će biti efektan styling u kojem ćete i zimi ulicama kročiti kao modnom pistom.

Kraljicom slojevitog odijevanja slobodno možemo proglasiti blogericu i influencericu Blair Eadie koja različite slojeve odjeće nosi savršeno i čiji nam Instagram profil može poslužiti kao prava riznica inspiracije za slojevite outfite. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".