Šljokice, sjaj i glamur: Ovo su, prema Vogueovoj listi, najbolje odjevene glumice s dodjele nagrade Emmy

Na samom se vrhu našla Zendaya, u custom Valentino kreaciji, kojom je na dodjelu donijela dašak starog Hollywooda.
Vidi originalni članak

U Los Angelesu sinoć je održana dodjela nagrada Emmy pa smo i na crvenom tepihu imali prigode vidjeti odlična modna izdanja. Zvijezde s hollywoodske A-liste prošetale su u najelegantnijim kombinacijama kojima nije nedostajalo glamura, šljokica i sjaja. Budući da su mnoge haljine bile ukrašene mnoštvom raskošnih šljokica, kod krojeva je prevladavala jednostavnost.

Vogue je izdvojio listu najbolje odjevenih glumica s crvenog tepiha čije kombinacije nisu prošle nezamijećeno. Na samom se vrhu našla Zendaya, u custom Valentino kreaciji kojom je na dodjelu donijela dašak starog Hollywooda. Haljinom je zapravo odala počast Valentino dizajnu iz jesensko-zimske kolekcije iz 1987. godine. 

Hoyeon Jung, zvijezda serije "Squid Game" odabrala je šljokičastu patchwork haljinu koju potpisuje francuska modna kuća Louis Vuitton. I dok je naglasak stavljen na efektne detalje, silueta je sasvim jednostavna pa je glumica prošetala model slip haljine. Lily James zablistala je u Versace potpisu, u tzv. chainmail modelu haljine.

Til je neizostavan materijal na crvenom tepihu, a ovog ga je puta nosila Alexandra Daddario, odabravši kreaciju Dior Haute Couture. Istaknula se raskošnom asimetričnom haljinom na kojoj je til upotpunjen sitnim perlama. 

Potpuno drugačiji dizajn, kontrast bijele i crne upotpunjen redovima volana, odabrala je Laura Linney koja se na crvenom tepihu pojavila u dizajnu Christiana Siriana.

Jednu od najneobičnijih haljina nosila je Jasmin Savoy koja je za crveni tepih izabrala potpis Christophera Kanea. Napravila je odmak od klasičnih raskošnih haljina i odabrala midi varijantu od lateksa. Haljina se ističe voluminoznim donjim dijelom i cut out detaljima na gornjem dijelu. Vogue je ovaj izbor opisao kao modni "rizik", no glumica se našla na listi najbolje odjevenih. 

Amanda Seyfried donijela je dašak romantike na crveni tepih kad se pojavila u svijetloj nijansi ljubičaste. Haljinu potpisuje Armani Privé, a šljokičasti model s detaljem tila prati liniju tijela. Nježnu boju lavande odabrala je i Ariana DeBose koja je za dodjelu nagrada Emmy odabrala dizajn Prabala Gurunga. 

Još jedno "riskantnije", netipično izdanje pokazala je Julia Garner koja je za crveni tepih odabrala Gucci. Baršunasta haljina s izvezenim cvjetovima pravi je statement komad zahvaljujući kvadratnom izrezu na pupku, a stajlingu je dodala novi-stari trend, platforma cipele. 

Čini se kako su ljubičasta i sve njezine nijanse pravi hit pa je Sandra Oh odabrala šljokice u tamnim tonovima, a efektan spoj kombinezona i sakoa potpisuje brend Rodarte.

Blještava slip haljina koju je odabrala Christina Ricci savršeno je pratila liniju tijela. Potpisuje ju Fendi Couture, a haljini je dodala clutch torbu istog dizajna. Elle Fanning odabrala je kreaciju Sharon Long koja se ističe kontrastnim tonovima, korzetiranim gornjim dijelom i raskošnim, voluminoznim donjim dijelom.

Sydney Sweeney, zvijezda serije "Euphoria", zablistala je u kreaciji Oscara de la Rente. Elegantna haljina otvorenih leđa nadopunjena je izvezenim sjajnim cvjetovima. 

 

Izbjegava high street, voli second hand i buvljake te ima jedinstven smisao za modu: 'Volim vječnu ženstvenu eleganciju'

Treba li prati kosu prije farbanja? Stručnjaci objašnjavaju kako je pripremiti za najbolji efekt bojanja

Prepisujemo ideju kako malu crnu haljinu nositi u dnevnom izdanju: 'Sako je mamin, star je oko 15 godina. Često nosim njezine stvari'

Prijatelji čija izdanja ne prolaze nezamijećeno: 'Ove kombinacije odabrali smo za zajednički doručak i druženje po gradu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".