Šljokičasta haljina Judite Franković izgleda genijalno u kombinaciji sa sandalama koje su pravi "mamac" za poglede

Platforme su apsolutni ljetni hit, a u metalik zelenoj nijansi kao stvorene su za partyje i posebne prigode
Vidi originalni članak

Peti dan Pulskog filmskog festivala obilježio je industrijski program, ali i projekcije filmova "Punim plućima" i "Baci se na pod". Na crvenom tepihu festivala zablistala je glumica Judita Franković koja se u Areni pojavila u efektnoj zlatnoj haljini nadopunjenoj zelenim detaljima.

U Juditinom slučaju, modna filozofija "manje je više" ne vrijedi, već je upečatljivu haljinu kombinirala s jednako efektnim dodacima i detaljima, što je rezultiralo stajlingom koji ne prolazi nezamijećeno. Zvijezda kombinacije definitivno je zlatna šljokičasta haljina s volanom na gornjem dijelu, kao stvorena za ljetna svečana događanja. 

Glumica jedinstvenog stila efektnu je haljinu kombinirala s popularnom Zarinom torbicom sa zlatnim lancem i prošivenim detaljima, a uz haljinu, pozornost su ukrale i statement sandale. Izabrala je platforme koje su obilježile proljetnu i ljetnu sezonu, a ako je suditi prema novim kolekcijama omiljenih dućana, nosit će se i u jesenskim danima. Juditine platforme dodatno su se istaknule zelenom metalik nijansom, a takve su kao stvorene za ljetne partyje jer imaju moć osvježiti i najjednostavniju kombinaciju.

 

Za haljinu poput njezine kažu da laska svakog figuri, a natikače su svevremenski hit koji nikad ne izlazi iz mode

'Najviše kupujem po second handovima ili na buvljacima, a high street izbjegavam jer ne želim nositi stvari kakve drugi nose'

Besprijekorna elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak

Elegantna u crnom od glave do pete: 'Nikad ne bih nosila nešto vulgarno i provokativno, više sam za poslovni stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".