Slavljenička kolekcija Diane Viljevac naglašava ženski karakter i osobnost

Novom kolekcijom proljeće/ljeto 2019. dizajnerica Diane Viljevac slavi 10. godina uspješnog modnog djelovanja
Vidi originalni članak

Sam početak godine obilježiti će nova kolekcija poznate dizajnerice Diane Viljevac iz koje je nova godina donijela kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni.

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drugačija od očekivanog. I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom- 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni:

Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti- ona je pronašla mene.

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".