Slavko Sobin odličnim je kaputom zaokružio stajling za čistu peticu: 'Ne pratim trendove'

Glumac je gradom prošetao u jednom od najboljih muških kaputa koje smo imali prilike vidjeti na zagrebačkim ulicama. Fotografija je nastala prošle zime, a i ovih dana može poslužiti kao super modna inspiracija.
Vidi originalni članak

Karirani uzorak klasik je u svijetu printeva kojeg volimo nositi kroz cijelu godinu, no do izražaja posebno dolazi u hladnoj sezoni.  Upečatljiv, a klasičan karirani print voli i Slavko Sobin koji je gradom prošetao u jednom od najboljih kaputa kakve su imali prilike vidjeti u centru Zagreba. 

Fotografija je nastala prošle zime, a i ovih dana može poslužiti kao super modna inspiracija.

– Procijenio sam da je takav dan da mi odgovara ovaj look. Ne pratim trendove – ispričao je tada glumac našem Goranu Čižmešiji, a pokazao je i da mu slojevitost u odijevanju jako dobro pristaje te ima formulu koju možete prepisati cijele zime. 

Iako je zvijezda stajlinga bio karirani kaput u smeđim tonovima, i ostatak kombinacije bio je jednako odličan! Odabrao je kardigan, odjevni predmet koji je već nekoliko sezona jednaki hit i u muškom i u ženskom ormaru te ga spojio s vječnim klasikom, bijelom košuljom. Outfit je zaokružio jednim od onih modela gležnjača koje svoje mjesto trebaju pronaći u svakoj muškoj kolekciji - ne samo da idu na sve, nego su istovremeno cool i elegantne!

Savršeni modeli za svaki dan: Shopper torbe u koje stane sve potrebno za obveze od jutra do mraka

FOTO: Arket 299 eura FOTO: Arket 190 eura FOTO: Arket 229 eura FOTO: Arket 199 eura FOTO: Mango 69,99 eura FOTO: Mango 59,99 eura FOTO: Mango 25,99 eura FOTO: Mango 25,99 eura FOTO: Mango 45,99 eura FOTO: Massimo Dutti 169,99 eura FOTO: Massimo Dutti 149,99 eura FOTO: Massimo Dutti 125,9 eura FOTO: & Other Stories 119 eura FOTO: & Other Stories 129 eura FOTO: & Other Stories 119 eura FOTO: Zara 99,99 eura FOTO: Zara 29,99 eura FOTO: Zara 15,99 eura FOTO: Zara 19,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".