Skupocjeni brendovi i na terenu: Divna Ruskinja i prezgodan vratar predstavili trofej u dizajnerskom kovčegu

Natalia i Iker predstavili su trofej koji je došao u kovčegu od devet milijuna kuna
Vidi originalni članak

Nogometna groznica je započela i lagano trese cijeli svijet, a nama je za oko zapeo dizajnerski kovčeg koji smo uočili na predstavljanju trofeja koji će pripasti pobjednicima. 

Naime, bivši legendarni španjolski vratar Iker Casillas i lijepa Ruskinja Natalia Vodianova pokazali su prestižni trofej za koji će se boriti reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a on je stigao u kovčegu koji potpisuje Louis Vuitton. Cijeli je kovčeg u znaku prepoznatljivog monograma. Rubovi kovčega zaštićeni su kraljvom kožom, a lokot i metalni dijelovi napravljeni su od tamno-sivog metala koji ima kemijski simbol "Ru". Cijena ovakvog "modnog" dodatka? Prava sitnica - nešto više od devet milijuna kuna!

Uz legendarnog vratara španjolske reprezentacije, trofej je predstavila i Natalia Vodianova. Ona je ruski supermodel i filantropist. Rođena je u gradu Nižnji Novgorod (a upravo u njemu Hrvatska igra protiv Argentine) te je izrabana za službenu ambasadoricu rodnog grada tijekom Mundijala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".