Skupe i trendi cipele za šetnju gradom na zgodnoj špicerici!

Ove su cipele veliki hit među brojnim trendsetericama!
Vidi originalni članak

Nije tajna da nas djevojke na zagrebačkim ulicama nerijetko oduševljavaju svojim odjevnim kombinacijama, a drugačije nije bilo ni ovog puta. Posljednja kombinacija koja nam se svidjela je ona mlade djevojke koja se sastoji od jednostavnih, ali zanimljivih i upečatljivih komada.

Klasičnu kombinaciju crnih hlača i jednostavne crne majice upotpunila je kimonom koji je ove sezone veliki hit te torbom u istom tonu. Međutim, ono što nas je posebno zainteresiralo njezine su cipele.

Naime, riječ je o loafericama s potpisom kuće Gucci koje su ove sezone jako veliki hit. Nose ih sve svjetske trendseterice, a nerijetko ih možemo vidjeti i na našim ulicama. Na Net A Porteru pronašli smo model slične boje, a njegova je cijena 595 eura! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".