Skroz u svom svijetu: Ove dvije frendice odmah su nam izmamile osmijeh na lice!

Goran Čižmešija fotkao je dvije ljepotice s fantastičnim smislom za modu
Vidi originalni članak

Da se spontanost uvijek traži, pokazale su i dvije divne dame s pariških ulica koje je fotkao naš Goran Čižmešija. I to baš dok se jedna od njih dvije češljala tako da je fotka ispala još više kul!

Uz to, njihove smo odjevne kombinacije odmah poželjeli kombinirati: Chloe torbica koju nosi dama na lijevoj strani apsolutni je must have, a odlično se uklopila u kombinaciju sastavljenu od basic komada: sivi kaput, bijela košulja i Stan Smith tenisice. Njezina frendica odlučila se za elegantniji outfit pa je crnu haljinu spojila s odličnim kaputićem i gležnjačama koje smo odmah poželjeli u vlastitom ormaru. Ma, za čistu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".