"Skinula" poze modela: Ako ste u zadnje vrijeme išli na Zarin web shop, moći ćete se poistovjetiti s ovim videom!

Modeli na štednjaku, ispod pokrivača, u jako neobičnim pozama... Zarin web shop u zadnje vrijeme nasmijava kupce
Vidi originalni članak

U zadnje vrijeme, zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa, veliki naglasak stavljen je na online šoping. Budući da snimanja u studiju nisu bila moguća u razdoblju karantene, brendovi poput Zare i Asosa objavljivali su fotografije proizvoda i modela koje su fotkali sami modeli kod kuće. Kupci su bili oduševljeni, no neke su fotografije nasmijale i postale hit na društvenim mrežama jer su modeli u čudnim pozama pa je nemoguće vidjeti kako haljina ili hlače stoje te kako stvarno izgleda pojedini odjevni komad. 

Korisnica na TikToku koja se krije iza profila @badgyallolo objavila je video na tu temu, točnije o šopigu putem Zarine aplikacije, a u prvi plan stavila je neobične poze modela.

Primjerice, model nosi kaput u čučećem položaju, cipele pokazuje dok stoji na štednjaku, šal je omotan oko glave, a u haljini pozira dok leži ispod pokrivača. VIdeo je u kratkom roku postao veliki hit na društvenim mrežama - prikupio je više od 420 tisuća lajkova te je putem ostalih društvenih platformi podijeljen 28 tisuća puta. 

Zara na Twitteru postala predmet zafrkancije: Hlače s nevidljivim modelima, modeli u čudnim pozama...
Zbog strogih mjera opreza, Zarini modeli sad se fotografiju od doma i to - mobitelom!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".