Skinny traperice ili pripijena haljina? Svejedno, dame oba komada znaju odlično nositi

Koji je vaš izbor?
Vidi originalni članak

Priznajemo, u nama se vodi vječna borba - frajerica u trapericama ili dama u haljini? Ta borba uvijek završi tako da smo jedan dan jedno, a drugi drugo. 

A zašto toliko volimo oba komada, pokazale su nam crnka i brineta iz Dubrovnika - isfurale su jednostavne, a jako trendi kombinacije koje možete napraviti od komada koje imate u ormaru! Dama na lijevoj strani svijetle traperice i basic majicu upotpunila je popularnim Gucci remenom i naočalama okruglih stakala, velikim trendom ovog proljeća. Njezina se prijateljica odlučila za haljinu koja prati liniju tijela, a kombinaciju crnog modela i bijelih tenisica razbila je odličnom cvjetnom bombericom i trendi naočalama reflektirajućih stakala. Bravo cure, nema zamjerke! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".