Omiljeni model traperica govori puno o vašoj osobnosti!

Složit ćete se da je dobar par traperica jako teško naći, a u moru različitih modela, treba znati izabrati svoj idealan model. No odabir traperica o karakteru osobe koja će ih nositi govori mnogo više no što mislite
Vidi originalni članak

Traper je jedini materijal koji vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Jedan je od onih koji ima svoje legendarne trenutke jednako kao i dizajnerske haljine na crvenom tepihu. Poput onog kad je tadašnji prvi par glazbene scene, Justin Timberlake i Britney Spears prošetao crvenim tepihom dodjela nagrada American Music Awards u traperu od glave do pete. Ako ovo ne znate, odmah posjetite Google. Bilo je to 2001. godine i nikada se neće zaboraviti. 

Traperice su bile zaštitni znak nekih od najvećih frajera našeg vremena poput Marlona Branda ili Jamesa Deana, a do danas nisu izgubile na svojoj popularnosti. 
I dok biranje traperica možda zvuči kao dosadan i naporan posao, iza toga krije se puno više... 

Klasika

Skinny traperice već nekoliko sezona pripadaju kategoriji klasike. Mogu se nositi na sve i u gotovo svim prilikama, posebno ako su napravljene od tamnijeg trapera. Osobe koje biraju ove traperice samouvjerene su i praktične, a obično se ne zamaraju nevažnim stvarima u životu. Fokusirane su i motivirane, a kad je moda u pitanju, neće eksperimentirati. Svoje klasične traperice kombiniraju na "basic" komade poput bijele košulje ili običnog bijelog t-shirta, a ako se nas pita - s time nema greške!

"Statement" modeli

Pogađate? Ovakve upečatljive modele nosit će ona vaša najglasnija prijateljica koja se nikada ne boji riskirati, ni u životu, a pogotovo ne kad je moda u pitanju. Za ovakvim trapericama će se najčešće pomamiti tinejdžerke, a njima ionako sve dobro stoji. Traperice "pošpricane" različitim bojama privući će ih na prvi pogled. Ove su osobe vrlo komunikative, ponekad i dosta osjetljive, jer vole biti u dobrim odnosima sa svima, pa ih i najmanja kritika može izbaciti iz takta. Obično su "vođe" u poslovnom smislu, ali i u svojoj grupi prijatelja. 

Poderane traperice

U posljednje vrijeme neki su dućani i online shopovi čak malo i pretjerali, pa su rupe na trapericama veće no ikada, a ako birate popularne poderane traperice vjerojatno volite pratiti trendove, a nova Esmara by Heidi Klum kolekcija Let's Denim koja će biti dostupna u Lidl trgovinama, donosi sve traper trendove sezone. Osobe koje vole poderane traperice negdje su na pola između oni koji su zaljubljeni u klasiku i oni koji će pasti na efektne traperice kakve nitko nema. Prilagodljivi su i dobro se osjećaju u svom tijelu. 

Trendi modeli

Toliko traperica, a toliko malo mjesta u ormaru. Na ovu bi se rečenicu mogao svesti shopping život fashionistice koja mora imati baš svaki hit komad traperica u svom ormaru. Bilo da su to skinny traperice, one izderanih rubova nogavica, poderane traperice, trapezice... Osoba koja u dućanu uvijek poleti za novom kolekcijom živi brzim životom, dobro se snalazi u novim okruženjima i vjerojatno se može kandidirati i za predsjednika koliko je prilagodljiva. 

"Tregerice"

Ovaj model doživio je svoj veliki povratak nakon života u sjeni trendova više od desetljeća. Čak i najveće hollywoodske zvijezde u svom ormaru imaju "tregerice", a osobe koje ih biraju uvijek će se prikloniti udobnosti i praktičnosti u životu. Nikada se neće zadovoljiti s nečim što nije po njihovoj volji ili onako kako su one to zamislile. Tako uvijek dolaze do onoga što žele i na tome im svaka čast!

Jedino je sigurno - nikad previše traperica, a još kad pronađemo one koje nam savršeno stoje...

via GIPHY

Sadržaj omogućio Lidl.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".