Sjetili smo se prekrasnog para: Oni su svojim outfitima odlučili izraziti osjećaje - crveno za ljubav, naravno!

Naš je Goran Čižmešija zabilježio stylish trenutak još jednog ljubavnog para
Vidi originalni članak

"Stavi malo boje, malo crvene, crvene k'o ljubav što ne prestaje" glase popularni stihovi Parnog Valjka, a čini se kako se ovaj par koji je pozirao Goranu Čižmešiji vodio upravo tom mišlju.

Petra Jakić je Midikennov model, a ujedno radi kao PR za telekomunikacijsko poduzeće, dok je Igor Kazazić pravnik u službi zastupanja Elektroprivrede. Ona je odjenula bundicu, dolčevitu i hlače iz Zare, tenisice Shoetiuque, torbicu Poppy Bags, a posebnu su pozornost ukrale njezine Calzedonia čarape.

 I Igor je odabrao crvenu jaknu s Tom Tailor potpisom, a kombinirao ju je uz hlače iz Zare, Timberland čizme i kapu Mutzenmafia handmade Austria. Imaju i poseban razlog zašto su se baš ovako odjenuli:  

Bojama izražavamo kako se osjećamo, a crvena boja simbolizira energiju, ljubav, život… U skladu s tim smo htjeli prikazati naš stil, a uklapa se i u prazničko raspoloženje.

*Članak je izvorno objavljen u siječnju 2018. godine

 

Voli li više pse ili mačke, izlaske do jutra ili kućna druženja s društvom? Je li romantičan ili cijepljen od romantike? ❤️️ Glumac Marko Petrić otkrio nam je kul detalje o sebi u brzopoteznim pitanjima!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".