Sjećate se Zarine najpopularnije suknje? Opet je na policama!

Ponovno je imate priliku dodati u svoj ormar
Vidi originalni članak

U jesen 2015. godine na modnom tronu definitivno su bile plisirane suknje. Nema tko ih nije nosio, a paleta boja varirala je od pastelno roze preko metalik srebrne ili zlatne pa do tamno zelene koju ponovno imate priliku kupiti. Naime, Zara ju je vratila u svoju ponudu te je uskoro možete kupiti za 299 kuna. Potrebno je predbilježiti se kako biste dobili obavijest na elektroničku poštu, a vjerujemo kako će se uskoro pojabiti i u trgovinama.

Ova je suknja oduševila brojne trendseterice iz razloga što se može kombinirati i za dnevne i za večernje varijante. U dnevnim kombinacijama odlično funkcionira uz starke i basic top, dok su crop top ili zanimljiva bluza i vrtoglavo visoke sandale idealno rješenje za večer! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".