Sjećate se 'najzgodnijeg zatvorenika'? U predivnom društvu pojavio se na crvenom tepihu Cannesa

Na premijeri filma The Dead Don’t Die pojavio se s lijepom manekenkom
Vidi originalni članak

Crvenim tepihom prošetao je u upečatljivom crnom odijelu sa zakovicama i šiljcima. Manekenka Andreea Sasu bila je predivna pratnja, a oboje su nosili dizajn Extremedy Couture by Madi Abaida. 

Prije pet godina njegova je fotografija nakon uhićenja postala viralna na Facebooku jer je, mnogi će se složiti, prezgodan, pa je tako dobio nadimak "hot fellon" ili "zgodni kriminalac". 

Nakon što je pušten iz zatvora 2016. godine počeo je s manekenskom i modeling karijerom, a evo čini se kako je daleko dogurao jer je danas čest gost na crvenim tepisima. No ova divna manekenka zapravo nije njegova djevojka iako su nagađanja već počela. Meek je odmah nakon toga objavio fotografiju na Instagramu sa svojom zaručnicom Chloe Green. Napisao je kako su i dalje zaljubljeni i da se nitko oko njih ne treba brinuti. 

 29-godišnja Chloe Green je bogata nasljednica, kćer Sira Phillipa Greena, vlasnika brendova Topshop, Topman, Wallis, Evans, Burton, Miss Selfridge, Dorothy Perkins i Outfit, a sa Jeremyjem ima kćer. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".