Sjećate se minijaturne haljine iz filma "Clueless"? Otkriveno zašto je Cher nosila baš nju!

Kostimografkinja je rekla koje je skriveno značenje iza kultne Calvin Klein haljine
Vidi originalni članak

Tkogod je gledao "Djevojke s Beverly Hillsa", jako dobro se sjeća scene kada Cher Horowitz, odnosno Alicia Silverstone, ide na spoj pa se na stepenicama pojavi u minijaturnoj bijeloj haljini koju potpisuje Calvin Klein.

Kostimografkinja u filmu Mona May kasnije je objasnila značenje haljine:

Ovo je bio Cherin trenutak odrastanja. Radi se o jako važnoj sceni jer je to prvi put da lik Paula Rudda postane svjestan da mu se Cher sviđa. Ona je trebala zablistati. Istovremeno biti slatka, seksi, no opet nevina. To je bila velika stvar. Nismo pretjerali, nismo joj stavili nikakav push up grudnjak. Pokazali smo da se može izgledati slatko i seksepilno, bez nekog pretjerivanja.

A prisjetimo se i spektakularnog razgovora tate i kćeri kad je tata pita što je to, ona odgovara "haljina", a na njegovo pitanje "tko to kaže", Cher odgovara: Calvin Klein! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".