Sjećate se atraktivne navijačice koja je bodrila Vatrene u Rusiji? Pogledajte kako je zablistala na eventu

Ivana Knoll jako dobro zna koji su ovogodišnji trendovi, ali i klasik u koji treba investirati!
Vidi originalni članak

Brojne poznate ljepotice posjetile su novootvorenu Polikliniku Aesthete, a među njima je bila i najvatrenija navijačica na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivana Knoll.

Ivana je tad javnost oduševljavala seksepilnim navijačkim odjevnim kombinacijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, a pratila je gotovo sve utakmice naših reprezentativaca. Ovog puta se pojavila u upečatljivoj pripijenoj minici koju je kombinirala s dolčevitom i ružičastim čizmama, a look je zaokružila dizajnerskom Louis Vuitton torbicom. 

Ivana je nedavno diplomirala na Grafičkom fakultetu, a ova Hercegovka sa zagrebačkom adresom zna u koje komade vrijedi investirati jer su svevremenska klasika pa je torba s popularnim LV logom našla mjesto i u njezinoj kolekciji. 

Odlučila se za prirodan make up te odabrala tek nude ruž. 

 

Sjećate se Top 10 hitova by Vatreni bend? 😂 Od "Marice", preko "Moje domovine" do "Ima li nade za nas", naši dečki imaju talenta i za pjevanje 🔥😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".