Sjećate li se ovog 'tajnog oružja' NATO-a? Viking s Instagrama i dalje plijeni pažnju!

Lasse Løkken Matberg prozvan je Vikingom Instagrama, a tamo ga prati oko 660 tisuća pratitelja
Vidi originalni članak

Poručnik je u Kraljevskoj norveškoj mornarici, a istovremeno radi i kao model. Nedavno je pokazao i svoje plesne sposobnosti u talijanskoj verziji Plesa sa zvijezdama. Pa, vidimo i zašto, a to vidi i više od 660 tisuća obožavatelja na društvenim mrežama, a taj broj i dalje raste! 
U Plesu sa zvijezdama ozlijedio je ruku, pa sve objavio na Instagramu. Pokazao se baš hrabrim i napisao da kada vas život dovede u takve situacije nemojte reći "Zašto ja?", nego "Hajde, isprobaj me!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By @lasselom🕺🏼🇳🇴🇮🇹💃🏽 @saradivaira_real Ballando con le Stelle Italy 💫 Second Episode - 2019 💫

Objavu dijeli Lasse L. Matberg (@lasselom)

NATO ga je angažirao kako bi promovirao Trident Juncture, najveću vojnu vježbu koja se održava u Norveškoj. Njegov novi zadatak privukao je i veliku pozornost na njegovu karijeru modela pa vjerujemo kako će se ovom "vikinškom ljepotanu" povežati i broj angažmana. 

Lasse osvaja srca žena diljem svijeta, i to ne samo pojavom, već i svojom osobnošću... Post u kojem je napisao kako piše pismo mami kako bi joj rekao da je sve u redu skupio je više od 60 tisuća lajkova. 

 

Ovaj instagramski viking ima 34 godine, a kaže kako se još uvijek ne može naviknuti na popularnost na Instagramu, a sebe i dalje smatra običnim dečkom iz susjedstva. Također, dodao je kako ga nisu uvijek smatrali zgodnim, već je kao tinejdžer trpio zafrkavanje vršnjaka koji su mu govorili da ima zube poput Zekoslava Mrkve. 

 

U srednoj školi igrao je nogomet i bio kapetan školske reprezentacije, no nikad nije bio popularan, upravo zbog zubiju. Govorili su mu kako se ne može družiti s njima jer ima ružne zube. 
Otkrio je i koji je njegov tip cure. Lasse voli tamnu kosu, tamne oči i obline!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".