Sjećate li se ovih savršenih sandala? Pronašli smo pristupačniju verziju za samo 150 kuna!

Potpuno neodoljive!
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o fantastičnim sandalama s potpisom dizajnerskog brenda Oscar Tiye koje na stražnjoj strani imaju uši Minnie Mouse. Čini se kako su dame uistinu zavoljele ovaj model jer je kuća ponudila i nove modele s još više mogućnosti. Tu su sandale te salonke s dvije vrste pete, a mi bismo jedan par rado vidjele u svojoj kolekciji. Ukoliko se odlučite ove ljepotice dodati i u svoj ormarić za cipele, utoliko budite spremne izdvojiti između 450 i 600 eura! 

Ipak, s obzirom na to da je to uistinu veliki iznos za jedan par sandala, opet je high street uzeo stvar u svoje ruke pa bi se u Primarku uskoro trebao pronaći ovaj model u zlatnoj i crnoj boji, no po nogo pristupačnijoj cijeni. Naime, prodavat će se za približno 150 kuna što je i više nego fantastična cijena!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".