Sjećate li se omraženih "konjskih" čizama? Pogledajte tenisice u takvoj verziji nastale u suradnji s popularnim brendom

Riječ je o prvoj suradnji Johna Galliana otkad se pridružio Maisonu Margieli 2014. godine, kao i prvoj suradnji u kojoj se ovaj dizajnerski brend udružio s nekim mainstream brendom.
Vidi originalni članak

Nakon Tabi modela čizama i cipela s potpisom luksuznog brenda Maison Margiela na koji je modna publika najčešće gledala s "negodovanjem", s modnih pista dolazi nam još jedan model koji će definitivno podijeliti mišljenja modne publike.

Naime, Tabi model čizama mnogi su uspoređivali s konjskim kopitom, a ovaj model krade pozornost još od 1988. godine, kad je brend Maison Margiela prvi put predstavio modele čizama, balerinke i mule modela na modnim pistama. S obzirom na veliku popularnost glomaznih tenisica posljednjih nekoliko sezona, čini se kako je 2020. rezervirana upravo za Tabi model tenisica koji je nastao u suradnji s Reebokom

Riječ je o prvoj suradnji Johna Galliana otkad se pridružio Maisonu Margieli 2014. godine, kao i prvoj suradnji u kojoj se ovaj dizajnerski brend udružio s nekim mainstream brendom. Rezultat suradnje je pomaknuta verzija Reebokovog Instapump Fury modela iz 1994. godine koji sad dolazi u "pomaknutoj" varijanti s prepoznatljivim Tabi detalj na prednjem dijelu tenisica. Model je prikazan kao dio couture kolekcije na reviji u Parizu.  

 

U videu pogledajte što smo sve kupili za 40 kn u second hand trgovini:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".