Sjećate li se jedne od hit haljina iz "Prijatelja" koju je nosila Rachel? Jedan brend sad nudi gotovo identičan model

U epizodi "The One Where No One's Ready" Rachel Green nosi mint haljinu visokog proreza, a brenda Whistles u kolekciji je predstavio gotovo identičan model
Vidi originalni članak

Čini se kako popularnosti serije "Prijatelji" nema kraja pa tako i 27 godina od emitiranja prve epizode, mnogi ih i dalje rado gledaju i komentiraju, a veliku pozornost izazvao je i Friends Reunion. S obzirom na ciklički karakter mode i povratak trendova, volimo pratiti i što su likovi tada nosili, a mnogi od odjevnih komada i danas su veliki trend.

Tako je high street brend Whistles u svojoj kolekciji za djeveruše predstavio haljinu koja izgleda poput jednog od outfita koje je nosila Rachel Green. Radi se o haljini mint boje s visokim prorezom koju je Rachel pokazala u trećoj sezoni, u epizodi "The One Where No One's Ready", kada je Ross nervozan jer nitko nije gotov sa spremanjem na vrijeme.

Na posljetku, Rachel se pojavljuje u savršenoj zelenoj haljini koja bi i danas bila idealna za kakvo formalno i svečano događanje, poput vjenčanja. Ako vam se toliko svidjela, možete je i sami isfurati jer je brend Whistles u kolekciju dodao haljinu koja je gotovo pa identična. Model ovog high street brenda istog je kroja kao Rachelina haljina, ima visoki prorez, kvadratni izrez te dolazi u istoj mint boji. Jedina je razlika što Whistles model ima naramenice koje se na leđima "križaju", što Rachelina haljina nema. 

Haljina je dio kolekcije za djeveruše, no zašto je ne biste nosili i kao gošća na vjenčanju ili za neku drugu priliku? U ponudi nije ostalo još mnogo brojeva, a osim na službenoj Whistles stranici, dostupna je i na web shopu John Lewis. 

 

Na špici dugo nismo vidjeli ovako efektnu haljinu: Lijepa dama nosi je uz tenisice koje trendseterice obožavaju

Frizer Jennifer Lopez otkrio genijalan trik za gušću kosu; trebate samo jedan proizvod od pedesetak kuna

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

U trendu je frizura kakvu je Cindy Crawford nosila devedesetih; super je odabir za svečane prigode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".