Sjećate li se Givenchy gležnjača koje su mnogi imali na wishlisti? U Zari smo pronašli model koji neodoljivo podsjeća na njih

I dok je za dizajnerski model na Net a Porteru potrebno izdvojiti 995 €, odnosno nešto više od 7500 kn, cijena Zarinog modela je 699 kn
Vidi originalni članak

Prije nekoliko sezona hit među trendsetericama bile su gležnjače koje potpisuje francuska luskuzna modna kuća Givenchy. Riječ je crnim čizmama iz kolekcije Elegant za koju su karakteristične srebrne zakovice, a posebno je istaknuo ravan model s remenčićima. Ovaj se model mnogim fashionisticama nalazio na listi želja, no nisu ga svi dodali u vlastitu kolekciju, ponajprije zbog vrtoglavo visoke cijene. Naime, na Net a Porteru je njihova cijena 995 eura, odnosno nešto više od 7500 kn.

Međutim, ove sezone tu je uskočila Zara u čijoj smo novoj kolekciji pronašli gležnjače koje neodoljivo podsjećaju na dizajnerski model. 

Riječ je o ravnim kožnim čizmicama s kopčama i zakovicama čija je cijena puno pristupačnija od Givenchyjeve - za Zarin model potrebno je izdvojiti 699 kn, a od dizajnerskog se razlikuju po tome što imaju nešto više zakovica, kao i patentni zatvarač sa stražnje strane, što je ujedno jako cool detalj. 

Čizme su dostupne u veličinama od 35 pa do čak 42 - na Zarinom web shopu ima svih veličina, a moguće ih je kupiti i u brojnim fizičkim dućanima. 

Jesen i zima su u znaku military čizama, a u high street dućanima ima super modela od 379,90 kn

FOTO: Pull&Bear 279,90 kn FOTO: Pull&Bear 299,90 kn FOTO: H&M 60 € FOTO: H&M 119 € FOTO: H&M 40 € FOTO: Pull&Bear 299,90 kn FOTO: Pull&Bear 279,90 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 379 s FOTO: Stradivarius 299 kn FOTO: Bershka 449 kn FOTO: Bershka 399 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 799 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".