Sjajno spaja eleganciju i ležernost: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer me podsjeća na old money stil'

Naš street style fotograf uhvatio je simpatičnu damu, a rado mu je otkrila nekoliko detalja o svom stilu
Vidi originalni članak

Prvi dani jeseni i topli dani znači samo jedno – poigravanje s najboljim komadima iz jesenskog i ljetnog ormara. Iz tog nas je razloga oduševila odjevna kombinacija Ane Miković, kada ju je naš Goran Čižmešija fotografirao u stajlingu kojeg cure jednostavno obožavaju. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer me podsjeća na „old money“ stil koji je sada aktualan. Volim podjednako neutralne i žive boje, ponajviše crvenu i plavu radi boje očiju. Iako je trend životinjskih uzoraka, ne vidim se u njima. Dosta sam visoka, pa pete baš ne nosim, a i bivša sam profesionalna klizačica, pa mi je dosta peta – ispričala je za Divu medijska producentica, studentica komunikologije, medija i novinarstva i model.

Divna Ana prošetala je jednostavan, ali izuzetno trendi ljetni outfit koji odiše svježinom i opuštenošću. Bijeli prsluk bez rukava s elegantnim zlatnim gumbima ističe sofisticiranost, dok bež kratke hlače uparene s Adidas tenisicama pružaju maksimalnu udobnost i ležernost. 

Sportski detalji suptilno balansiraju cijeli look, čineći ga idealnim za dnevne aktivnosti, a torba s mediteranskim printom unosi dozu osobnosti i vedrine u outfit.

Vječni klasici među parfemima koji su hit već godinama i nikad ne izlaze iz mode
Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu
Najbolji beauty proizvodi koje mnogi poznati koriste, a ne koštaju više od 10 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".