Sjajno kombinira klasiku i trendove: 'Volim kožne komade i čizme, mnoge u malo pomaknutim bojama'

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama uhvatio je simpatičnu damu čiji stil jednostavno obožavamo
Vidi originalni članak

Branka Klarin specijalistica je održivog razvoja sjajnog smisla za modu koja je ovih dana pozirala pred objektivom Gorana Čižmešije. Naš ju je fotograf krajem prošle godine ulovio u jesenskom stajlingu kojem ne možemo pronaći niti jednu zamjerku, a ispričala je i nekoliko detalja o svom stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala za poslovno događanje, a istodobno je dobra za prošetati gradom. U zadnje vrijeme dosta nosim maslinastu. Volim kožne komade i čizme, imam 4 para klasičnih čizama, ostale su malo pomaknute u bojama – ispričala nam je simpatična Branka.

Sjajno je kombinirala eleganciju i ležernost pa tako slip suknju maslinaste boje ‘razbila’ kožnom jaknom, modelom koji je popularan svake jesenske sezone, a ova s krznom, kakvu nosi Branka, idealna je i za zimske dane.

– Odjeća koju nosim je uglavnom zagasitih boja, a volim je podići sa detaljima u bojama. Od uzoraka volim kockice i ostale strože motive. Nosim i tenisice, češće sam u njima, ali danas sam ipak odabrala elegantniju obuću – dodala je.

Stajlingu je dodala ‘zgužvane’ čizme koje već nekoliko sezona vladaju u street style modi, a vole ih i brojne trendseterice jer podižu cijeli outfit i dodaju dodatnu dozu elegancije. Od modnih dodataka, istaknula se crna torbica sa zakovicama dizajnerskog brenda Liu Jo.

Chic košulje i bluze nose se na sve, a idealne su za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: H&M 29,99 EUR FOTO: H&M 29,99 EUR FOTO: H&M 29,99 EUR FOTO: H&M 25,99 EUR FOTO: H&M 35,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 59,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 34,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 19,99 EUR FOTO: H&M 17,99 EUR FOTO: H&M 17,99 EUR FOTO: H&M 24,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 15,99 EUR FOTO: H&M 30,99 EUR

Procvala je magnolija na zagrebačkom Tomislavcu i time nagovijestila dolazak proljeća
Chic košulje i bluze nose se na sve, a idealne su za prijelazno razdoblje i početak proljeća
5 mitova o zdravlju kose koje stručnjaci za kosu žele da zanemarite

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".