Sjajno izdanje Jelene Rozge

Poznata pjevačica u "it" komadima...
Vidi originalni članak

Iako smo ju navikli gledati u pripijenim kratkim haljinicama koje dodatno ističu njezinu vitku liniju, pjevačica Jelena Rozga u ležernom je izdanju pokazala kako "zna znanje". Naime, za ležernu šetnju metropolom odabrala je udobne Gianvito Rossi čizmice uz koje je kombinirala džemper od kašmira, dok su zvijezda cijele kombinacije bile traperice upravo s printom zvijezda s potisom Stelle McCartney. Cijeli look savršeno je zaokružila malena torbica na dugom lancu, također sa Stellinim potpisom.

Ove traperice dostupne su na popularnim dizajnerskim on line shopovima za 395 eura. Srećom, high street trgovine nude slične modele za svačiji džep!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".