Sjajno izdanje Đurđe Tedeschi kao inspiracija za stajling ovog Božića: Haljinu i gležnjače upotpunila je zaštitnim znakom - kapom

Jedno listopadsko izdanje Đurđe Tedeschi može biti odlična ideja za blagdanski stajling - upotpunite ga grilonkama, malo debljim kaputem i spremni ste za druženje!
Vidi originalni članak

Đurđa Tedeschi svakim svojim stajlingom potvrđuje zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Ako nemate inspiraciju što odjenuti na božićni ručak ili druženje, možete se inspirirati njezinim elegantnim izdanjem koje je naš Goran Čižmešija zabilježio ovog listopada. Zvijezda stajlinga bila je haljina geometrijskog uzorka, jedan od onih modela koji odlično funkcionira kroz cijelu godinu,

Dizajnerski je model haljine kombinirala uz kaput na asimetrični preklop i uz crne kožne gležnjače koje su super dodatak svakoj kolekciji. Lako se kombiniraju uz sve u garderobi, a s obzirom na to da je riječ o klasiku, nosive su godinama. I ovog je puta naglasak bio na modnim dodacima - izabrala je torbu koja se može opisati kao "pomaknuta" klasika zahvaljujući efektnom grafitu, a tu je i njezin zaštitni znak, pokrivalo za glavu.

Ovakav bi stajling jednako dobro izgledao i u kombinaciji s debljim kaputem, kao i grilonkama za hladne zimske dane.

Đurđa Tedeschi, inače velika ljubiteljica plesa, posebno tanga, uvijek nalazi svoje mjesto na listi najbolje odjevenih Hrvatica. Njezin je stil jednom prilikom prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor koja je istaknula kako Tedeschi zna što je sklad i uravnoteženost proporcija, no istovremeno je očita kreativna igra s pomakom.

Dodaje da se drži stabilnih modnih pravila, ne vrluda stilski i dokaz je sigurnosti u vlastiti stil. U njezinom je ormaru, kaže Prpić Znaor, uglavnom prisutna crna, no ima i plave, bijele i smeđe te tu i tamo pokoje jarke boje. Savjetnica je ukazala i kako Tedeschi očito uživa u odijevanju te je svjesna da je ono mnogo više od mode. Stilska igra, naime, daje neku posebnu, intimnu energiju koja se vidi "na kilometre".

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Đurđe Tedeschi

FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Goran Mehkek/PIXSELL FOTO: Marko Prpić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".