Sjajni modni dodaci za sjajno ljeto

FOTO: pr/Rucni sat Pepe Jeans 810 kn (Argentum) FOTO: pr/Rucni sat Just Cavalli 858 kn (Zaks) FOTO: pr/Rucni sat Just Cavalli 756 kn (Argentum) FOTO: pr/Rucni sat Just Cavalli 941,4 kn (Zaks) FOTO: pr/Rucni sat Just Cavalli 912 kn (Zaks)
Srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatne boje, u Zaksu i Argentumu u na velikom ljetnom sniženju
Vidi originalni članak

Poznato je da je nakit odraz karaktera žene te pokazatelj njezinog modnog ukusa i samopouzdanja, a ovog je ljeta apsolutni hit srebrni nakit sa žutom pozlatom, koji je od sada, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum snižen za čak 50%. Osim toga, cijene satova renomiranih svjetski brandova, a u popularnoj zlatnoj boji, snižene su za 40 posto. Srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi u zlatnoj boji svakoj će ženi pružiti osjećaj elegancije i luksuza te biti idealan modni dodatak za ljeto.

Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno. Isto tako, nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatnog sjaja izvrsno izgledaju na preplanuloj koži, savršeno se slažu sa svim bojama ljetne odjeće, a svaku odjevnu kombinaciju upotpunjuju tako da svaka žena izgleda lijepo, odvažno i luksuzno. 

U galeriji pogledajte neke od najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz Zaksa i Argentuma.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".