Osvojite dioptrijske naočale sa kojima ćete zablistati!

Uživajte u ovogodišnjem Adventu, a brigu oko Vašeg vida prepustite Livision optikama. I ove godine čekaju Vas sjajne pogodnosti u objema poslovnicama Livision optike!
Vidi originalni članak

Zima uskoro i službeno počinje! Oduprite se zimskom sivilu i zašarenite i razveselite svijet oko sebe nečim novim i otkačenim! Neka osmijeh ostane na vašim licima, pokažite veselje i optimističnost, a mi ćemo se pobrinuti da budete u modnom trendu jer za sve vas smo pripremili super maštoviti brend dioptrijskih okvira kojeg potpisuje vonBogen.

Naočale su različitih i neobičnih geometrijskih formi, raznih šarenih boja s kojima ćete zablistati gdje god da se pojavite!

vonBogen postaje pravi hit u Hrvatskoj kojeg za sada možete pronaći u Livision optikama, a od nedavno i u drugim optikama u cijeloj Hrvatskoj .

Odaberite svoj model vonBogena i osvježite zimske ulice moćnim, futurističkim i nadahnjujućim pogledom kroz neodoljive naočale koje ostavljaju bez daha.

Livision optika poklanja okvir vonBogen kako bi zablistali i sve oko sebe ostavili bez daha!

 

Uključite se u natječaj i osvojite dioptrijske okvire u vrijednosti do 1000 kn i specijalistički pregled! Natječaj traje do 31.12. a biramo najkreativniji odgovor na pitanje ''Zašto bi baš vama pristajao Livision okvir za naočale?'' 

Dobitnica je Janja Aničić Dukić. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".