Sjajna novost u Zari: Sad možete personalizirati sve svoje komade!

Svaki dio može se prilagoditi do 11 znakova. Možete odabrati mjesto na kojem želite da se vaša riječ pojavi, a Zara nudi i prednje i stražnje šavove
Vidi originalni članak

Svatko voli dobar monogram ili posebno ušiveno ime na svojoj odjeći. To čini komad malo osobnijim, posebno u doba brze mode. No, sada je ovdje posebno jedan brend brze mode koji pokušava spojiti dva svijeta. Zarina nova linija Edited je totalno personalizirana, što vam omogućuje spajanje imena i fraza na neke od ključnih komada kolekcije.

Točnije, možete prilagoditi cijelu kolekciju, kako traper tako i pamuk. Možete personalizirati sve, od velikih traper jakni preko džempera s okruglim izrezom do traperica. Svaki dio može se prilagoditi do 11 znakova. Možete odabrati mjesto na kojem želite da se vaša riječ pojavi, a Zara nudi i prednje i stražnje šavove, ali stranica proizvoda ograničava mjesta na kojima možete imati svoj vez za neke komade.

Ove sezone, Zara je unijela mogućnost personalizacije raznih torba, košulja, tenisica ili čarapa. Birajte oversized shopper torbu za svakodnevne ležerne kombinacije ili se odlučite za trendi torbicu kao statement odabir koji možete nositi i na opuštene i formalne lookove. 

Personalizirane torbe te čarape i košulje koje možete naručiti preko Zara online stranice uz naknadu u iznosu od 2 eura.

Uvijek je besprijekorno odjevena: Odlično nosi klasiku, a trendovima daje vlastiti stilski potpis
Jedan od najljepših božićnih izloga u gradu: Saša Šekoranja i ove godine uvodi nas u blagdansku čaroliju
Baloner poput njezinog pravi je 'mamac' za poglede: Tako odličan model dugo nismo vidjeli na zagrebačkoj špici
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".