Sin Borne Kotromanić i kći trenera Jurčevića pozirali u preslatkom društvu i pokazali super outfite

Luka Rajić i Laura Jurčević sinoć su uživali na otvorenju dućana popularnog urbanog brenda Steven Dockman
Vidi originalni članak

U Zagreb je stigao popularan urbani brend Steven Dockman kojeg su mnogi nestrpljivo iščekivali. Dućan je otvoren u samom centru Zagreba, a nisu ga propustili brojni ljubitelji koji su uživali u ugodnom ambijentu novootvorenog showrooma u Mesničkoj 8. 

Otvorenju su prisustvovali Luka Rajić i Laura Jurčević koji su pozirali u društvu preslatkog četveronožnog ljubimca. 

Luka Rajić sin je Borne Kotromanić, a za ovu je prigodu odabrao casual outfit sastavljen od traperica, Nike tenisica i majice sa Steven Dockman potpisom. Laura Jurčević, kći trenera Nikole Jurčevića, odabrala je omiljen ljetni komad - bijelu haljinu koja je savršeno naglasila njezinu preplanulu put i kombinirala je s Vans tenisicama. Jednostavno, a efektno! 

Kako piše 24sata, sin Borne Kotromanić i Luke Rajića u bliskom je odnosu sa zgodnom plavušom, a društvo im često pravi i njegov stariji brat, 23-godišnji Borna. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".