Simpatičnoj studentici super stoje traperice koje su u prošloj godini bile među najtraženijima

Ira je odabrala traperice ravnog kroja i kombinirala ih s nekoliko zimskih klasika, a super modni trenutak još u siječnju zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Najbolje odjevne kombinacije najčešće su sastavljene od sasvim jednostavnih komada, onih koji čine temelj garderobe, a izgledaju efektno jer su upotpunjeni zanimljivim modnim dodacima. To je potvrdila i simpatična Ira Renko, studentica molekularne biotehnologije s kojom je naš Goran Čižmešija još u siječnju popričao o stilu, a ona mu je rado pozirala s osmijehom od uha do uha.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer je sunčani dan, a volim nositi čizme i šešire. Imam desetak pari čizama. Volim razne uzorke, pogotovo životinjske, ali danas je odluka bila za jednobojno. Odijevam se kako se osjećam - rekla je tada studentica.

Bež dolčevita odlično joj pristaje i izvrsno se uklapa s ostalim zemljanim nijansama - kaputom na dvostruko kopčanje koji ima klasični prizvuk i smeđim šeširom, omiljenim zimskim "pokrivalom". 

Ira je odabrala traperice ravnih nogavica, model koji je obilježio 2021. pa se tako nalazi na samom vrhu najpretraživanijih pojmova na Googleu. Riječ je o klasiku kojeg svi žele isprobati, a stilisti su za Byrdie ispričali da je riječ o jeansu koji jednako dobro izgleda u ležernim, kao i u nešto elegantnijim varijantama.

Sve ovisi o gornjem dijelu i cipelama, a treba naglasiti i to da ćete se, kad ih nosite, osjećati ugodno jer traperice imaju opušteni kroj. Super izgledaju kad se nose s gležnjačama, kako ih je kombinirala Ira, a u proljetnim danima sa salonkama ili cipelama s blok-potpeticom. Ako preferirate ležernost, kombinirajte ih s tenisicama ili mokasinkama. 

Popularni web outlet nudi popuste ususret proljeću: Pronašli smo sve potrebno za savršen proljetni stajling

FOTO: Mango 269,90 kn FOTO: Mango 269,90 kn FOTO: Mango 269,90 kn FOTO: Mango 269,90 kn FOTO: Mango 269,90 kn FOTO: Mango Outlet 149,90 kn FOTO: Mango Outlet 149,90 kn FOTO: Mango Outlet 149,90 kn FOTO: Mango Outlet 149,90 kn FOTO: Mango Outlet 149,90 kn FOTO: Mango Outlet 109,90 kn FOTO: Mango Outlet 109,90 kn FOTO: Mango Outlet 109,90 kn FOTO: Mango Outlet FOTO: Mango Outlet 109,90 kn FOTO: Mango Outlet 109,90 kn FOTO: Mango Outlet 104,90 kn FOTO: Mango Outlet 104,90 kn FOTO: Mango Outlet 104,90 kn FOTO: Mango Outlet 104,90 kn FOTO: Mango Outlet 79,90 kn FOTO: Mango Outlet 99,90 kn FOTO: Mango Outlet 129,90 kn FOTO: Mango Outlet 229,90 kn FOTO: Mango Outlet 249,90 kn FOTO: Mango Outlet 299,90 kn FOTO: Mango Outlet 419,90 kn FOTO: Mango Outlet 429,90 kn

 

Svake se dvije minute proda jedna bočica: Puder kojeg vole vizažisti, licu daje sjaj i kažu da je poput "filtera" u bočici

Kosa vam je nezdrava i beživotna? Ovo su četiri najčešća uzročnika problema, a vjerojatno ste im izloženi svaki dan

Pričama stvarnih žena Poliklinika Bagatin predstavila kampanju "Oblikuj svoje tijelo"

Za njima su se na špici okrenuli baš svi! Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on ima genijalne tenisice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".