Simpatičnoj studentici super stoje traperice koje su u prošloj godini bile među najpopularnijima, a hit su i dalje

Ira je odabrala traperice ravnog kroja i kombinirala ih s nekoliko zimskih klasika, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Najbolje odjevne kombinacije najčešće su sastavljene od sasvim jednostavnih komada, onih koji čine temelj garderobe, a izgledaju efektno jer su upotpunjeni zanimljivim modnim dodacima. To je potvrdila i simpatična Ira Renko, studentica molekularne biotehnologije s kojom je naš Goran Čižmešija popričao o stilu, a ona mu je rado pozirala s osmijehom od uha do uha.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer je sunčani dan, a volim nositi čizme i šešire. Imam desetak pari čizama. Volim razne uzorke, pogotovo životinjske, ali danas je odluka bila za jednobojno. Odijevam se kako se osjećam - rekla je studentica.

Bež dolčevita odlično joj pristaje i izvrsno se uklapa s ostalim zemljanim nijansama - kaputom na dvostruko kopčanje koji ima klasični prizvuk i smeđim šeširom, omiljenim zimskim "pokrivalom". 

Ira je odabrala traperice ravnih nogavica, model koji je obilježio 2021. pa se tako nalazi na samom vrhu najpretraživanijih pojmova na Googleu. Riječ je o klasiku kojeg svi žele isprobati, a stilisti su za Byrdie ispričali da je riječ o jeansu koji jednako dobro izgleda u ležernim, kao i u nešto elegantnijim varijantama. Sve ovisi o gornjem dijelu i cipelama, a treba naglasiti i to da ćete se, kad ih nosite, osjećati ugodno jer traperice imaju opušteni kroj. Super izgledaju kad se nose s gležnjačama, kako ih je kombinirala Ira, a u proljetnim danima sa salonkama ili cipelama s blok-potpeticom. Ako preferirate ležernost, kombinirajte ih s tenisicama ili mokasinkama. 

Minimalističke komade, koji mogu biti baza garderobe, potražite u galeriji

Proenza Schouler, My Theresa, 795 eura YSL, Outnet, 190 eura Vince, Outnet, 424 eura Toteme, My Theresa, 590 eura Stand Studio, Outnet, 335 eura See by Chloe, Outnet, 134 eura Rosantica, Outnet, 219 eura Petar Petrov, Net a Porter, 980 eura Marc Jacobs, Outnet, 158 eura Maje, Outnet, 146 eura Kate Spade, Outnet, 46 eura Iris and Ink, Outnet, 734 eura H&M, 20 eura H&M, 15 eura Chloe, My theresa, 1690 eura Givechy, My Theresa, 995 eura Givenchy, Outnet, 235 eura Frame, My Theresa, 312 eura By Far, Outnet, 454 eura Burberry, Outnet, 270 eura Burberry, Net a Porter, 1000 eura Brunello, Net a Porter, 980 eura Anine Bing, Net a Porter, 300 eura Alice and Olivia, Outnet, 226 eura

 

Parfemi do 500 kn koje Hrvatice vole: Ovo su najpopularniji mirisi u parfumerijama po pristupačnim cijenama

Kad u najjednostavnijem outfitu ukradeš pozornost: Financijska analitičarka ima odličnu modnu formulu za zimu

Mirna kaže da je kasno ustala pa se nije baš sređivala, a Miran odlično nosi kaput u kojem smo ga "ulovili" i prije 10 godina!

Sestre u tenisicama koje obožavate ili "preskačete" kao trend: Već godinama ne silaze s liste najpopularnijih modela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".