Simpatične sestre imaju odličnu modnu formulu: 'Često razmjenjujemo garderobu i cipele, a pogotovo nakit'

Goran Čižmešija fotografirao je dvije sestre koje su na špici ukrale pozornost u efektnim stajlinzima
Vidi originalni članak

Ljetom najviše volimo u ležerne kombinacije ubaciti neki elegantniji i chic komad, a upravo su to napravila dvije sestre sa zagrebačke špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Anja Baraba, profesorica je na Stomatološkom fakulteta, a Kristiana Baraba Bubić profesorica francuskog i talijanskog. Zgodnim je sestrama zajedničko što super stil imaju u malom prstu i prave su majstorice u kombiniranju ležernih komada za svaki dan.

– Rođene smo Splićanke i sestre. Često razmjenjujemo garderobu i cipele, a pogotovo nakit. Kad neka od nas ide u šoping, uvijek se konzultiramo što ćemo kupiti. Vjerujemo jedna drugoj po pitanju modnog ukusa. Često nosimo visoke pete bez obzira što smo i bez njih dovoljno visoke – otkrile su nam Anja i Kristiana.

Anja je zagrebačkom špicom prošetala elegantnu bijelu kombinaciju u kojoj je isfurala ‘trapezice’, hlače za koje kažu da pristaju gotovo svakome i imaju moć vizualno produljiti noge. Dodala je i bijeli top, a stajling zaokružila bež sandalama i Louis Vuitton torbom.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam htjela istaknuti ostatke preplanule puti – ispričala je Anja za Divu.

Kristiana se, pak, odlučila za haljinu kakvu još nismo vidjeli u našoj street style rubrici. Riječ je o asimetričnoj haljini brenda Liu Jo s detaljima čipke, kao i V-izrezom s tankim naramenicama. 

Haljinu je spojila smeđim sandalama na punu petu, kao i velikom bijelom torbom brenda Joop! Dodatnu dozu chica dodala je upečatljivim nakitom od kojeg su se isticale zanimljive ogrlice.

– Došla sam iz Splita kod sestre u posjetu, pa sam odjenula novu haljinu, svidjela mi se jer je ljetna i lepršava – otkrila je Kristiana.

Pet beauty trendova koje nosimo ove jeseni: Od šarenog sjenila i boho valova do dramatičnih trepavica
Novi jesenski trend sportskog luksuza: Ragbi majice nose se uz suknje, haljine, hlače...
Zašto je u političkom svijetu važno što nosi Kamala Harris? Evo što se iščitava iz njezinih modnih odabira

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".