Simpatične i zgodne influencerice savršeno kombiniraju nekoliko jesenskih trendova i - izgledaju odlično!

Obje dame u svojim su kombinacijama pratile jedan od najvećih ovogodišnjih jesenskih trendova – metalik boju
Vidi originalni članak

U tijeku je prestižni i renomirani Tjedan mode u Parizu, a brojne zvijezde pojavile su se na revijama diljem grada. Drugačije nije bilo ni za Camilu Coelho i Caroline Daur koje su svojim pojavama zablistale na pariškim ulicama.

Camilu i Caroline fotografirao je naš Goran Čižmešija ispred revije Loewe koja je bila u dvorcu Esplanade Saint - Louis, a u sjajnim jesenskim outfitima nisu mogle proći nezamijećeno.

Obje dame u svojim su kombinacijama pratile jedan od najvećih ovogodišnjih jesenskih trendova – metalik boju. Camila je metalik smeđe hlače uparila s kratkim maslinastim topom modne marke Loewe. Dodala je odličnu zelenu košulju-jaknu te malu senf žutu torbicu koja je dodala dozu boje.

Cijeli stajling zaokružila je dvobojnim salonkama s uzorkom zmijske kože i cool sunčanim naočalama također marke Loewe.

S druge strane, Caroline se odlučila za nešto odvažniji stajling pa je tako zlatni bodi kombinirala uz kratak crveni top i genijalan zeleni baloner. Crne visoke čizme sa zmijskom kožom hit su već nekoliko sezona, a Caroline se odlučila za model s niskom petom. Dodala je i mini crnu torbicu.

Camila je modna i beauty influencerica s brazilskim porjeklom. Kao poduzetnica, osnivačica je dva brenda. Njezina istoimena modna marka, Camila Coelho Collection, prodaje se putem trgovine Revolve, a njezin kozmetički brend Elaluz prodaje se preko popularnog lanca Ulty Beauty.

Caroline "Caro" njemačka je modna blogerica i model. Od početka svog bloga, postala je značajna međunarodna modna influencerica.Surađivala je s tvrtkama kao što su Adidas, Dolce & Gabbana, Fendi i Valentino. Također je radila na globalnim kampanjama za MAC Cosmetics, APM i Dolce & Gabbana. Godine 2015. dobila je Bunteovu nagradu New Faces Award u modnoj digitalnoj kategoriji. Također je izdala kolekciju Boss curated by Caro Daur u jesen 2020. u suradnji s Hugo Bossom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na pariškim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

S klasikom nema greške: U svevremenskim komadima, potvrdila je da elegancija nikad nije izgledala bolje!
Simpatične studentice u cool outfitima: 'Kad izlazimo zajedno, pitamo jedna drugu što će odjenuti'
Tko je za slane muffine? Donosimo recept za savršen nedjeljni doručak - tražit će se komad više!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".