Simpatične i modno osviještene prijateljice pokazale najbolje ljetne trendove u chic stajlinzima

Pozornost su nam odmah ukrala cool frendice koje sjajno nose neutralne komade
Vidi originalni članak

Početak nove sezone uvijek u znaku upečatljivih i raznobojnih kombinacija, a u moru šarenih outfita, često se istaknu one u neutralnim nijansama. Volimo ih jer su elegantne, nosive u raznim prigodama i, ako se poigrate krojevima, materijalima i detaljima, sigurno neće izgledati obično i monotono. 

Inspiraciju za prijelazno razdoblje ka jesenu možete potražiti kod modno osvještenih prijateljica Antonije Brautović i Marije Perović. Osim dobrog stila, prijateljicama je zajedničko što su obje studentice RIT-a, a našem Goranu Čižmešiji otkrile su par detalja o svom stilu.

– Naše boje su neutralne, najčešće crna i bijela. Uzorke ne nosimo, samo jednobojno. Tijekom dana nosimo ravnu obuću, a za večernje izlaske obujemo štikle – ispričale su nam simpatična dame.

Antonija i Marija pokazale su dva različita, ali podjednako stajliš pristupa ljetnoj eleganciji. Antonija je odabrala crni outfit koji se sastoji od čipkastog kombinezona, dajući cijelom looku sofisticiranu, ali opuštenu vibru. Njezin izbor minimalističkih smeđih sandala i crne Jacquemus torbice savršeno nadopunjuje outfit, dok male sunčane naočale dodaju retro štih.

S druge strane, Marija je odabrala klasičnu bijelu haljinu s crnim detaljima, koja naglašava njezin jednostavan, ali elegantan stil. Outfit je upotpunila neutralnom Yves Saint Laurent torbicom i crnim sandalama s mašnama, dok su sunčane naočale zaokružile cijeli stajling.

Vječni klasici među parfemima koji su hit već godinama i nikad ne izlaze iz mode
Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu
Najbolji beauty proizvodi koje mnogi poznati koriste, a ne koštaju više od 10 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".