Simpatična studentica gradom je prošetala tako dobru haljinu da je ostatak kombinacije pao u drugi plan

Odabrala je laganu haljinu od tila s izvezenim cvjetnim uzorkom i kombinirala je uz glomazne čizme
Vidi originalni članak

Da crno od glave do pete može izgledati jako efektno, a ne monotono i jednostavno, potvrdila je Ana Popov, simpatična studentica prava čije smo se odjevne kombinacije iz prošlih proljetnih dana sada rado prisjetili. Njezin stajling može poslužiti kao super inspiracija u prijelaznom razdoblju, a dovoljno je tek 'nabaciti' kožnu jaknu ili sako.

Poigrala se materijalima i krojevima pa njezin modni izbor nije prošao nezamijećeno ispred objektiva našeg fotografa Gorana Čižmešije. Za Divu je tada ispričala i par detalja o svojem stilu:

– Inače volim i nosim sve boje, a danas je to slučajno crni stajling. Pratim trendove i mislim da bih se mogla na sve priviknuti.

Rekla je i da kod nje all black kombinacije uvijek prolaze, a zvijezda ovog stajlinga definitivno je bila lagana haljina od tila s izvezenim cvjetnim uzorkom. Efektan model 'zasjenio' je ostatak kombinacije u kojem je hlače spojila s glomaznim čizmama. Čizme poput njezinih popularne su već nekoliko sezona, a obilježit će i ove hladne dane. Jednako dobro izgledaju kad se nose i s trapericama i s haljinama, kojima su odličan kontrast. 

Modno osviještena Ana kombinaciju je zaokružila s dva modna klasika - sunčanim naočalama mačkastih okvira i crnom torbom te tako dobila stajling koji na špici nije prošao nezamijećeno.

Što se u Zagrebu nosilo 2013.? U velikoj galeriji donosimo najbolje street style kombinacije:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Stručnjaci otkrivaju koliko retinola biste trebali koristiti i što će se dogoditi ako pretjerate
Sydney Sweeney pokazala je novu bob frizuru koja je istovremeno jednostavna, a veoma glamurozna
Naši fotografi o kraljevskom portretu: Agencijska fotografija ne smije biti obrađivana i manipulirana!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".