Simpatična redateljica u ružičastom popravit će vam dan svojim outfitom!

Irenu je u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Irena Ščurić rekla je kako se voli odjevati u žive boje, a to je dokazala i svojim outfitom u kojem se na romobilu provozala Cvjetnim trgom. 

Kod mene u životu je sve no name, pa i kad imam neko najveće ime. Volim se veselo odijevati u žive boje. Vrlo rijetko me se može vidjeti u tamnim kombinacijama. Mislim da to mogu nositi cure do 25 godina koje u njima dobro izgledaju, a kasnije treba ići prema svjetlijim bojama. Nosim i sve uzorke, jedini kriterij je da mi se sviđa. Modne trendove pratim čisto radi posla da budem u toku kada radim neke reklame.

Romobil joj je, kaže, najdraže prijevozno sredstvo.

Obožavam ih još iz mladosti! Nekad sam vozila motore, a prije dvadeset godina sam bila prva odrasla osoba koja je u Hrvatskoj, a možda i šire, stala na romobil. Bilo je svakakvih komentara, a danas je to postao trend. Ni najmanje ne želim nabaviti električni romobil, jer žena s godinama mora sve više paziti na svoje tijelo i da se bavi nečim fizičkim, a kada dođete do šezdesete, kao ja, onda tek morate jaaaakooo paziti. Vozim i bicikl, ali kako stanujem na drugom katu bez lifta, praktičnije mi je po stepenicama nositi romobil.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".