Simpatičan trenutak na dodjeli nagrada: Kraljica Letizia zablistala u Mangovoj haljini, a istu je odabrala i - dobitnica nagrade!

Haljinu midi dužine krase prorez i remen koji daju dodaznu dozu elegancije, a njezina je cijena 449,90 kn.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia u Meridi je održala dodjelu nagrada koja nosi njezino ime, Reina Letizia 2021, a cilj nagrade je promicanje prava osoba s invaliditetom, zatim društvene inkluzije, jednakosti i rehabilitacije. Poznata je po svojim odličnim modnim izborima pa je se ovog puta pojavila u haljini s potpisom španjolskog brenda Mango.

Ni kraljica Letizia nije odoljela pristupačnoj, high street varijanti pa je zablistala u genijalnoj crnoj-bijeloj haljini koja ostavlja statement dojam. Haljinu midi dužine krase prorez i remen koji daju dodaznu dozu elegancije, a njezina je cijena 449,90 kn. Haljina trenutno nije dostupna na web shopu, no moguće je ostaviti e-mail kako biste dobili obavijest kada ponovno bude na stanju, ako ste je poželjeli dodati u kolekciju.

Kraljica je pokazala i da crno-bijeli spoj može biti vrlo upečatljiv, a ostatak stajlinga bio je vrlo jednostavan i klasičan. Izabrala je crne salonke i torbu s ručkom koje su odlično nadopunile upečatljiv odabir haljine. 

Na dodjeli nagrade dogodio se i jedan zanimljiv modni trenutak. Naime, i dobitnica ovogodišnje nagrade koju dodjeljuje kraljica Letizia pojavila se u gotovo identičnom stajlingu. I ona je odabrala crno-bijelu haljinu s Mangovim potpisom i crne salonke, a ovaj simpatičan modni trenutak oduševio je i nasmijao prisutne. 

 

Mama i kći pokazale da je dobar stil nasljedan pa gradom prošetale u skroz posebnim odjevnim kombinacijama

Salonke zamijenila tenisicama: Ne vidimo je često u ležernoj obući, no Jadranka Sloković nosi je sa stilom!

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".